single

Kolacja zasiadana

Powrót do wesel | Wyświetl menu w formacie PDF

Kolacja zasiadana

Nasz pakiet Premier został zaprojektowany tak, aby zadowolić nawet najbardziej wybredne podniebienia. To wydarzenie na długo pozostanie w pamięci gości.

Godzina koktajlu
Bar w ogrodzie
Wszystkie elementy Garden Baru są perfekcyjnie udekorowane na porcelanowych półmiskach i prezentowane na udekorowanej stacji bufetowej.
Międzynarodowy pokaz serów z chrupiącymi krakersami
Pieczony Brie w cieście Phylo z sosem malinowym
Kosz "Crudite" z różnymi sosami do dipów
Świeże owoce sezonowe w plasterkach
Świeży hummus z kawałkami pity

Bar Bruschetta
Klasyczna bruschetta z pomidorów i bazylii
Tapenada z pięciu oliwek
Sycylijski marynowany bakłażan Bruschetta
Crostini z pieczonym czosnkiem i ziołami

Podawane z dużych kieliszków do Martini
Sałatka z oliwek i karczochów
Marynowana pieczona papryka
Mozzarella i sałatka z pomidorów winogronowych

Przystawki w stylu kamerdynera
Prosimy o wybranie łącznie ośmiu (4 z "A" i 4 z "B") gorących lub zimnych przystawek dla naszego personelu, które zostaną podane na porcelanowych półmiskach z odpowiednimi sosami do maczania.


Sekcja A

Tarta z mascarpone i karmelizowaną czerwoną cebulą
* Spanikopita * Petite Quiche Lorraine * Petite Broccoli Cheddar Quiche *
Petite Spinach Quiche * Petite Wild Mushroom Quiche * Tarta z mascarpone i karmelizowaną czerwoną cebulą * Kapelusze grzybów z
suszonymi pomidorami
* Mushroom Caps with Spinach & Gorgonzola * Mushroom
Caps with Sausage * Sesame Chicken Skewers * Buffalo Chicken Skewers * Coconut Chicken Skewers * Pizza Bagels * Potato Knishes * Miniature Mini Reubens Teriyaki Steak On A Stick * Beef Tenderloin & Mushroom Kabobs * Veggie Spring RollsSteamed Veggie
Dumplings * Chicken Cordon Bleu Puff * Raspberry
,
Vermont Cheddar Cheese Puff * Smoked Gouda Puff with Chorizo * Buffalo Chicken & Blue Cheese Poppers Mini Calzones w/ Pepperoni * Chicken Parmesan Bites



Zimne przekąski (zawarte w części A)
Szparagi zawijane z Lox * Melon zawijany z Prosciutto * Mozzarella zawijana z pieczoną papryką Południowo-zachodnie grillowane krewetki w koszykach Phyllo * Sushi Rolls z Wasabi i Ponzu na mini talerzykach * Krabik na łyżeczce * Lox na diamentach z pumpernikla

Sekcja B
Scallops Wrapped In Bacon * Shrimp Stuffed With Crabmeat * Bacon Wrapped Shrimp * Coconut Shrimp * Duck & Apricot Beggars Purse * Salmon & Goat Cheese Beggars PurseMaine
Lobster Newburg Phyllo TriangleAhi
Tuna Spring Rolls * Peking Duck Spring Roll * Philly Cheese Steak Spring RollReuben

Spring Roll *


Asian Short Rib Pot Pie * Chicken Pot Pie * Chicken Marsala Pot Pie *
Gruyere & Summer Leek Tartlet * Roasted Vegetable Cobbler * Deep Dish Pizza With Sausage * Beef Tenderloin With Gorgonzola wrapped in Bacon * Braised Beef Short Rib Pierogis * Kurczak
Saltimbocca Skewer * Chorizo Stuffed Dates w Apple Wood Smoked Bacon

*


Moroccan Lamb Kabob
w
Fig


,


Marokański Kabob Jagnięcy z Figą, Morelą i Papryką





Pierwsze danie

Proszę wybrać jedno danie dla wszystkich gości.
Cavatelli z brokułami Rabe, kiełbasą i
krewetkamiMartini ze świeżych jagód (sezonowo)
Lobster Ravioli z kremem z pieczonej

paprykiŚwieża


Mozzarella z grillowanymi grzybami Portabella i pieczoną



papryką

Drugie danie

Proszę wybrać jedno danie dla wszystkich gości.
Klasyczna sałatka CezarRosnąca
mieszanka zieleni z mandarynkami i prażonymi migdałami z winegretem cytrusowymSałatka śródziemnomorska z oliwkami, cebulą i serem FetaŚwieża sał
atka

szpinakowa z plasterkami pieczarek i sosem boczkowym


Trzecie danie

Dania do wyboru na miejscu
(poniższe dania mogą być zastąpione innymi, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. cateringu)

Filet Mignon w plastrach z sosem z grzybów Porcini
Marynowana i grillowana polędwica wołowa w plastrach podawana na poduszce z roztartych czosnkiem czerwonych ziemniaków.
OrDill
Crusted Filet z łososia z kremowym sosem koperkowymŚwieży
filet z łososia atlantyckiego, przyprawiony i pokryty świeżym koperkiem i bułką tartą, grillowany do perfekcji, podawany z naszym domowym kremowym sosem koperkowym i puszystym pilawem ryżowym

.


Pierś z
kurczaka
bez kości wypełniona słodko-wytrawnym farszem z moreli i gruszek, podawana w plastrach, z sosem z rodzynek brandy i pieczonymi czerwonymi ziemniakami

.



Warzywa do wyboru
Spaghetti Squash z opiekanymi orzechami pinii i suszonymi pomidorami Grillowany stos warzyw balsamicznychŚwieże
miodowe marchewki z orzechami włoskimiŚwieże
szparagi gotowane na parze (w sezonie)
Groszek ze szparagami i karczochami


Świeżo wypieczony chleb z semoliny

Czwarte danie

Świeżo parzona kawaŚwieżo parzona
kawa bezkofeinowaZestaw herbatWiązany
tort weselny na zamówienieMinimalne włoskie ciasteczka podawane w stylu rodzinnym

Elementy wchodzące w skład pakietu

1. Profesjonalny zespół kucharzy i serwerów (nie obejmuje barmanów).
2. Pełny serwis porcelanowy obejmujący: porcelanowe talerze obiadowe, porcelanowe talerze sałatkowe, porcelanowe talerze do przystawek, sztućce ze stali nierdzewnej, pucharki do wody i kieliszki do szampana, filiżanki do kawy, spodki, talerzyki deserowe.
3. Cały sprzęt do gotowania i serwowania, drobne naczynia. (nie obejmuje to namiotów, stołów, krzeseł).
4. Pościel w wybranych przez Państwa kolorach dla wszystkich stołów siedzących i stołów serwisowych, lniane skirtingi dla wszystkich stołów gastronomicznych (w tym stół barowy i stół didżeja), lniane serwetki. (standardowe rozmiary i kolory, możliwość uaktualnienia za dodatkową opłatą)
5. 5. Bezalkoholowe zestawy barowe obejmujące: Cola, Dietetyczna Cola, Sprite, Dietetyczny Sprite, woda gazowana, woda źródlana, soki pomarańczowe, ananasowe, grejpfrutowe, żurawinowe, woda sodowa, woda z tonikiem, sour mix, bloody mary mix, sok z limonki, grenadyna, owoce barowe, plastikowe kubki o pojemności 9, 10, 16 oz., serwetki koktajlowe, mieszadełka, miseczki do lodu, coolery, śrubki do korków, gałki do lodu.
6. Dekoracyjne elementy centralne dla wszystkich stacji bufetowych. (dodatkowe opcje dekoracji są dostępne za dodatkową opłatą).
7. Koordynacja z obsługą barmańską, sklepem monopolowym w przypadku korzystania z usług naszych preferowanych dostawców.
8. Prywatna konsultacja z naszym kierownikiem bankietu.
9. Pakiet pięciogodzinny. (1 godzina koktajlu, 4 godziny przyjęcia)

Ceny:

$119.95 za osobę plus 20% opłaty za obsługę + podatek od sprzedaży Minimum 100 gości

Dodatkowe opłaty mogą mieć zastosowanie, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. cateringu.
Ceny mogą ulec zmianie bez powiadomienia.
Nie ponosimy odpowiedzialności za błędy w druku.

Elementy opcjonalne

Bar:
1. Barmani: Wszyscy barmani są podwykonawcami i nie są pracownikami Twin Oaks Caterers, wszystkie opłaty barmańskie są płacone bezpośrednio barmanom. 250,00 dolarów za 5-godzinne przyjęcie (obejmuje wczesne rozstawienie i sprzątanie).
2. Wynajem przenośnego baru: 5' biały bar Formica @ $85.00.
3. Zestawy Sangrii: Obejmuje owoce, soki i wszystkie bezalkoholowe składniki do przygotowania sangrii, dzbanki sangrii @ 2,50 USD za osobę.
4. Mrożone napoje z blendera: Obejmuje wybór 2 napojów (Pina colada, daiquiri truskawkowe, mrożona margarita), blendery, dekoracje owocowe, kubki plastikowe o pojemności 16 oz. Przezroczyste plastikowe kubki, słomki @ $5,75 za osobę.
5. Wypożyczenie kieliszków: do wina lub Highball @ 1,25 USD za kieliszek / do Martini lub Pilsnera @ 1,75 USD za kieliszek.

Rozszerzenie pościeli:
Uwaga: Standardowa bielizna zawiera 100% poliestru w ponad 50 kolorach do wyboru, standardowy rozmiar to 90" okrągły dla stołów z miejscami siedzącymi.
1. Pościel o długości do podłogi @ 7,00 USD za stół.
2. Nakładki 12,00 USD i więcej za stół.
3. Specjalistyczne tkaniny i niestandardowe rozmiary do cytowania na życzenie.
4. Pokrowce na krzesła i szarfy @ 5,95 dolarów za krzesło i więcej. (obejmuje instalację)

Ulepszenia jedzenia:
Wszystkie dodatki do potraw podlegają 20% opłacie za obsługę i obowiązującemu podatkowi od sprzedaży.

1. Dodaj stół wiedeński do dowolnego pakietu weselnego @ 9,95 USD za osobę.
2. Dodanie przystawek z masłem do godziny koktajlowej @ 16,95 USD za osobę. 3.
3. Dodanie pieca do pizzy opalanego drewnem do godziny koktajlowej @ $9.95 za osobę (tylko imprezy plenerowe
) 4. Całe pieczone 75 funtów świni na naszej custom Pig Cooker @ $895.00


Prosimy o kontakt z naszym managerem ds. cateringu w celu uzyskania informacji na temat dodatkowych dodatków do potraw.

Dodatkowy personel obsługi:
W niektórych przypadkach, ze względu na lokalizację lub obiekt, może być wymagana dodatkowa obsługa, a także mogą być naliczane opłaty za nadgodziny podczas ceremonii. Prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. cateringu w celu ustalenia ewentualnych dodatkowych kosztów pracy.
1. Szefowie kuchni @ 85,00 USD za godzinę
2. Asystent lub kucharz z grilla @ 60,00 USD za godzinę
3. Serwisanci @ 35,00 dolarów za godzinę
4. Kelnerki koktajlowe @ 35, 00 USD za godzinę
5. Portierzy / zmywacze naczyń @ 35, 00 za godzinę

Wypożyczalnie:
Współpracujemy z kilkoma najlepszymi wypożyczalniami w regionie Tri-State, możemy dostarczyć namioty, stoły, krzesła, parkiety, oświetlenie i inne specjalne elementy. Prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. bankietów w celu uzyskania oferty cenowej.

Pakiety dekoracji:
W pakiecie z dekoracją naszych stacji bufetowych oferujemy również współpracę z kilkoma florystami i projektantami, którzy mogą zająć się wszystkimi aspektami dekoracji w dniu ślubu. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. bankietów.

Nasz pakiet Premier został zaprojektowany tak, aby zadowolić nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Obejmuje on pełen pakiet porcelany, szkła, sztućców, pościeli, bezalkoholowy bar oraz pełną obsługę.

Wesele z obsługą siedzącą


Dostępne lokalizacje wewnątrz i na zewnątrz

287 Old Bridge Tpk. East Brunswick, NJ 08816
Telefon: 732-238-4600 Faks: 732-238-7909
WWW.TWINOAKSCATERERS.COM

Uświetniamy dni ślubu od ponad 20 lat!
Specjaliści od cateringu poza lokalem

Wstęp


Firma cateringowa:

Twin Oaks Caterers jest jedną z najbardziej szanowanych firm cateringowych w Central Jersey z trzypokoleniowym doświadczeniem. Twin Oaks Caterers została wybrana "Najlepszą firmą cateringową" przez publiczność Home News Tribune. New Jersey Biz Magazine umieścił Twin Oaks Caterers na czwartym miejscu wśród największych firm cateringowych w stanie New Jersey w ostatnim plebiscycie.

Profesjonalny personel Twin Oaks zapewni Państwu i Państwa gościom wyjątkowe jedzenie i obsługę, od początku do końca imprezy poczujecie się Państwo jak u krewnego w biznesie cateringowym. Zostało to wyrażone przez wielu klientów, którzy korzystają z naszych usług od lat. Bez względu na to, czy jest to przyjęcie weselne, rocznicowe, urodzinowe, sweet 16 czy impreza firmowa, personel Twin Oaks Caterers zawsze będzie dostępny, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i poprowadzić Państwa przez proces planowania menu.

Lokalizacje:

Twin Oaks Caterers to firma zajmująca się cateringiem poza lokalem, obsługujemy wesela od ponad 20 lat i możemy zaproponować wiele pięknych lokalizacji wewnątrz i na zewnątrz. Specjalizujemy się również w weselach w namiotach na świeżym powietrzu i możemy spełnić wszystkie Państwa potrzeby związane z wynajmem.

Nasze pakiety:

Wszystkie nasze pakiety różnią się od siebie. Prosimy o zapoznanie się z sekcją "W pakiecie", aby zobaczyć, co jest, a co nie jest zawarte w pakiecie, który rozważacie. Wszystkie nasze pakiety menu mogą być modyfikowane. Prosimy o kontakt telefoniczny z naszym biurem i omówienie konkretnych potrzeb z naszym kierownikiem ds. bankietów. Gratyfikacje: Nie doliczamy napiwków do rachunku. Jeśli są Państwo w pełni zadowoleni z usług naszego personelu, zachęcamy do bezpośredniego napiwku.

Dodatkowe pozycje i usługi:

Oferujemy wiele dodatkowych przedmiotów i usług, wynajem, pakiety dekoracji, dodatkowe stacje z jedzeniem, stoły wiedeńskie itp. Jeśli jest jakiś element lub usługa, której potrzebujecie na Waszym weselu, prosimy pytać, jeśli nie będziemy mogli Wam pomóc, możemy polecić lokalnego profesjonalistę, który będzie w stanie to zrobić.

Polityka alkoholowa:

Twin Oaks Caterers nie posiada licencji na alkohol. Pomożemy Ci jednak w wyborze i ilości napojów alkoholowych, które będą potrzebne na Twoim przyjęciu. Możemy zasugerować lokalny sklep monopolowy, który dostarczy je na miejsce. Możemy również pomóc w wynajęciu profesjonalnych barmanów, ale podobnie jak w przypadku alkoholi, barmani muszą być opłacani bezpośrednio, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem bankietu w celu uzyskania szczegółowych informacji.

Ceny mogą ulec zmianie bez uprzedzenia.